ثبت شرکت | ثبت برند | صورتجلسه تغییرات

سیستم سوخت رسانی دیزل چیست؟

سیستم سوخت رسانی دیزل-یونیت انژکتور یک سیستم برای پاشش مستقیم دیزل است.این تکنولوژی همواره به عنوان سیستم نازل _پمپ شناخته شده است.

در سال 1994بوش اولین یونیت انژکتور را برای خودروهای تجاری تولید کرد.قطعات تشکیل دهنده آن شامل پمپ انژکتور و نازل انژکتور در یک دستگاه می باشد.بوش سیستم یونیت انژکتورهای منحصر به فردی را در خودروهای سنگین و نیمه سنگین وسعت می دهد که بازده هر سیلندر بیش از 80 کیلو وات است و تعداد سیلندرهای آن تا8سیلندر می رسد. اگر دو کنترل  یونیت استفاده شود این تکنولوژی می تواند برای خودروهای تا 16 سیلندر نیز کارایی داشته باشد.

کارکرد یونیت انژکتور:

در سیستم یونیت انژکتور،برای هر سیلندر یک یونیت انژکتور اختصاصی به طور مستقیم در سیلتدر قرار می گیرد. میل بادامک موتور فشار مکانیکی مورد نیاز را تولید می کند.میل بادامک به وسیله تاپیت یا اهرم الاکلنگی یک پیستون کوچک درون یونیت انژکتور را حرکت می دهد.

بادامک طوری شکل داده شده که فشار بالا را به صورت سریع در زیر پلانجر تولید می کند. یک شیر برقی با سرعت تعویض بالا شروع و پایان پاشش را مشخص می کند در صورتی که مدت زمان تغذیه را مدت

زمان پاشش مشخص می کند.یکی شدن در سرسیلندر،نیاز به خطهای فشار قوی را که در پمپ های پخش کننده لازم بود از بین می برد .

انواع سیستم یونیت انژکتور

اولین یونیت انژکتورهای موتور در وسایل نقلیه تجاری بودند که گنجایش فشار پاشش آنها 1600بار بود.

دومین سیستم به روز با فشار پاشش 1800بار بود و سومین محصول در سال 2004 بوده که فشار پاشش را تا 2200 بار افزایش می دهد.این فشار بالای پاشش ،در انژکتورهای با مدل سیستم یونیت انژکتور،اولین وسایل نقلیه تجاری بودند که توانستند به مقادیری از میزان آلاینده های خروجی دست پیدا کنند که بهتر از قانون یورو4 بود.

به خاطر فشارهای بالای پاشش،سیستم یونیت انژکتور موتور های دیزل به صورت تماشایی میزان خوبی از بازده را به نمایش گذاشته و به طور چشمگیر گشتاور بالایی را با مصرف سوخت بهینه،حتی در سرعت های پایین موتور فراهم کرد.

ساختار یونیت پمپ

سومین سیستم تولیدی،پاشش دقیق را به وسیله دتت زمان متغییر کل پاشش در نقشه کلی موتور سبب می شود.نتایج منحنی تخلیه و فشار بالا،احتراق را بهبود می بخشد و به این معنا است که بازده بیشتر ،مصرف سوخت کمتر و کاهش آلایندگی صوتی گازهای خروجی را خواهیم داشت.

سیستم یونیت انژکتور نوع دوم:

کاربرد:وسایل نقلیه تجاری

قدرت خروجی:80کیلو وات برای هر سیلندر

تعداد سیلندرها:8بیشتر از 8 تا باید از دو()استفاده کرد

کنترل:الکترونیکی،شیر برقی

فشار تزریق:1800()

مقدارسوخت تزریق شده:400()در هر مرحله

سیستم یونیت انژکتور نوع سوم:

کاربرد:وسایل نقلیه تجاری

قدرت خروجی:80 کیلو وا برای هر سیلندر 

تعداد سیلندرها:8بیشتر از 8تا باید از دو () استفاده کرد.

کنترل:الکترونیکی،شیر برقی

فشار تزریق:2200()

مقدار سوخت تزریق شده:در هر مرحله400)

یونیت انزکتور2004()

خودروهای فروخته شده در سال های 2004تا2006 در آمریکای شمالی یک موتور با پمپ انژکتور دارند.

شکل زیر ساختار یک پمپ انژکتور را نشان می دهد که حرکت آن توسط میل بادامک در سرسیلندر و کنترل پاشش به وسیله سولنوئید از بارزترین تغییرات آن نسبت به انژکتورهای پیشین است.

نظرات (0)

نظر خود را بنویسید