ثبت شرکت | ثبت برند | صورتجلسه تغییرات

آموزش تعمیر پمپ انژکتور و نقش آن در سوخت رسانی به موتور

آموزش  تعمیر پمپ انژکتور و نقش آن در سوخت رسانی به موتور

آموزش تعمیر پمپ انژکتور ونقش انژکتور در سوخت رسانی به موتور یکی از مهمترین عوامل موثربر راندمان یک موتوردرون سوز سیستم سوخت رسانی آن می باشد و در سیستم های سوخت رسانی انژکتوری تعیین کننده اصلی انژکتوری است که می تواند با عملکرد تعمیر پمپ انژکتورآموزش پمپ انژکتورموثر خود نقش زیادی در افزایش راندمان و کاهش آلودگی داشته باشد.عملکرد انژکتور به طور ساده یک شیر برقی است که در زمان مناسب باز شده و سوخت را به صورت پودر به سیال اطراف خود تزریق می کند.

علت پودر شدن سوخت اختلاف فشار بین قبل و بعد از سوزن انژکتور است.قبل از سوزن انژکتور فشار در موتورهای بنزینی تزریق غیر مستقیم...بار و تزریق مستقیم بین...تا ...بارودر موتورهای دیزل ...تا...باز است .

در محل تزریق (جریان هوا)در موتورهای نیتروژن معمول 1 تا 0/95 اتمسفر در تزریق مستقیم یا اتمسفر تا...اتمسفر و در موتورهای دیزلی بین______تا_______بار است. قطر سوراخ های انژکتور و تعداد و نحوه آرایش و زاویه

سوزن ها نسبت به محور افقی انژکتور،تزریق به هوای ساکن یا در حال حرکت  و دمای هوا از پارامترهایی هستند که بر عملکرد انژکتور و در نهایت راندمان وآلودگی موتوری و خودرو موثرند.

که آموزش تعمیر پمپ انژکتور در زمان های مشخص باعث جلوگیری از از کار افتادن کامل آن می شود.

پمپ انژکتور

انژکتور

که معادل فارسی آن افشانه یا اسپره کننده است در اوایل قرن بیستم توسط رابرت بوش بنیانگذارکمپانی عظیم بوش در آلمان اختراع شد.انژکتور هرچند امروزه در تمام موتورهای درونسوز شامل بنزینی و دیزل_گازسوزو دوگانه سوز کاربرد دارد ولی در ابتدا صرفا برای استفاده در موتورهای دیزل طراحی شد.انژکتور در واقع نقطه تمایز موتور دیزل با بنزینی است و اساس موتور دیزل را تشکیل می دهد.

بطور خلاصه می توان گفت انژکتور در واقع یک شیر پودر کننده سوخت بر روی هوا ورودی (موتور بنزینی)یا متراکم شده(موتور دیزل) می باشد انژکتور های الکترومقناتیسی که در موتورهای جدید استفاده می شوند بطور هوشمند توسط واحد مدیریت موتور()کنترل می شوندآآآ

از دیگر شرکتهای  مهم سازنده انژکتور زیمنس می باشد.ساخت موتور از سال 1927 و با اختراع پمپ انژکتور توسط رابرت بوش رونق گرفت سیستم سوخت رسانی درموتور دیزل به این ترتیب عمل می کند که ابتدا گازوییل از باک توسط پمپ برقی گرفته شده و پس از عبور از فیلتر وارد پمپ فشار بالای مکانیکی می شود این پمپ که نیروی خود را از میل سوپاپ می گیرد فشار سوخت را بسیار بالا می برد.

تفاوت موتورهای بنزینی کاربراتوری با انژکتوری علاوه بر وجود انژکتور بجای کاربراتور دارا بودن واحد مدیریت موتور می باشد.

در موتورهای کاربراتوری سیستم های مختلفی که باید فعالیت می کردند تا یک موتور بتواند روشن شود و به کار خود ادامه دهد نظیر سیستم جرقه زنی_سوخترسانی_خنک کننده و... مستقل عمل می کردند

ولی در موتورهای انژکتوری با کنترل الکتریکی تمام سیستم های یک موتورزیر نظر واحد مدیریت موتورعمل می کنند .

واحد مدیریت موتور با دریافت اطلاعات مورد نیاز خود با سرعت 1000 بار در ثانیه توسط حسگرها از ابزارها و اجزای مختلف و محیط و پردازش آنها اقدام به تعیین شرایط پاشش سوخت و زمان جرقه زنی می کند.

سوخت رسانی پمپ انژکتور

واحد بودن مرکز تصمیم گیری در یک موتور(که یک هدف را با وجود دارا بودن اجزا مختلف دنبال می کنند)این مزیت را دارد که تمام موتور هماهنگ تر عمل کند.

لینک مرتبط:

1- دوره های آموزشی پمپ انژکتور

نظرات (0)

نظر خود را بنویسید