پمپ انژکتور
پمپ انژکتور
پمپ انژکتور در واقع قلب موتور های دیزلی می باشد که در حالت کلی پمپ انژکتور بر دو نوع می باشد یک نوع پمپ انژکتور ردیفی و یک توع پمپ انژکتور آسیابی در واقع کار پمپ انژکتور در مدار فشار قوی قرار گرفته و سوخت را با فشار به انژکتور ها ارسال می نماید .
کاربرد پمپ انژکتور
در مورتورهای دیزلی سیستم سوخت رسانی با این ترتیب عمل می کند که ابتدا گازوئیل از باک توسط پمپ برقی گرفته شده و پس از عبود از فیلتر وارد پمپ فشار بالا می شود.این پمپ که نیروی خود را از میل سوپاپ خواهد گرفت فشار سوخت را بالا می برد و به درون ریل سوخت رسانی فشرده می کند.
این ریل مشترک بین تمام سیلند ها است .انژکتور ها هم بصورت مکانیکی بوده و هم بصورت الکترومغناطیسی بوده و به فرمان واحد کنترل موتور عمل می کنند.
در زمانی که باید تزریق سوخت صورت گیرد با گردش میل سوپاپ و رسیدن بادامک میل سوپاپ به روی نشیمن گاه انژکتور و کمپرسرو این نشیمن گاه با ادماه فرایند گردش سوپاپ سوخت وارد شیر کنترل انژکتور شده و با تنپیم دقیق فشار و زمان تزریق در ابتدا و انتها و در طول تزریق بهترین شرایط را جهت یک احتراق خوب نسبت به شرایط موتور ،ماشین و محیط آن فراهم می کند.
واحد کنترل موتور اطلاعات مورد نیاز خود را با استفاده از حس گر های گوناگونی دریافت کرده و ابزار های مختلفی از جمله انژکتور را کنترل می کند.
الف)پمپ انژکتور و لوازم و قطعات پمپ انژکتور در مرکز تعمیرات دیزلی بوش تنها نماینده تجهیز شده به کلیه تست بنچ های مرتبط به تعمیر و تنظیم و کالیبره پمپ های نسل قدیم وجدید، مفتخر به ارائه خدمات و تامین قطعات یدکی ماشین های دیزلی در اسرع وقت و نازلترین قیمت می باشد.
ب)پمپ سوخت ردیفی یا خطی به همراه انژکتور و ادوات نصب شده روی آن
پ)پمپ سوخت آسیابی به همراه انژکتور
ت)پمپ سوخت کامان ریل یا همان ریل مشترک به همراه انژکتور
ث)یونیت پمپ یا همان پمپچه و یونیت انژکتورهای دیزلی جدید و قدیم
ج)پمپ سوخت آسیابی برقی و وی پی(vp)
چ)پمپ سوخت و سوزن انژکتورهای پیزو(piezzo)
لینک های مرتبط:
نظرات (0)